Profiel

De organisatie van Hiensch Engineering B.V. kenmerkt zich als een platte organisatie met korte communicatielijnen. Dit geldt zowel intern tussen adviseurs, ontwerpers en tekenaars, als ook extern naar onze klanten en ontwerpteamleden van de diverse projecten. De afdelingen worden aangestuurd door de technisch directeur, maar vanuit hun projectverantwoordelijkheid sturen de projectadviseurs hun projectteamleden direct aan. Hierdoor ontstaat een flexibele organisatie, welke snel en adequaat in kan springen op de ontwikkelingen en vragen vanuit de projecten.

Elke ontwerper/adviseur heeft naast zijn algemene taak ook een vakspecialiteit. Hierdoor hebben wij alle ontwerpdisciplines in eigen huis, waaronder naast W+E installaties bijvoorbeeld WKO installaties, sanitair, sprinkler, data/ict, transport, brandmeld/ontruimingsprojectering, EPC en EPA- labeling.

Wij zijn derhalve niet afhankelijk van derden voor de uitvoering van onze werkzaamheden en behoeven dit ook niet uit te besteden. De algemene betrokkenheid van onze medewerkers met het bedrijf en de directe betrokkenheid bij de projecten zorgt er voor dat we als organisatie net dat stapje meer kunnen geven als het nodig is.

Bronvermelding foto: Hiensch Engineering