Algemeen

Opgericht in 1972 staat Hiensch Engineering B.V. voor een ruime ervaring en gedegen kennis van zaken. Hiensch Engineering B.V. is een installatie adviseur met naast een grote technische kennis, ervaring en vooral ook technische diepgang.

Met een hoog opgeleide en ervaren staf van adviseurs, projectleiders, engineers en modelleurs wordt dagelijks gewerkt aan een verscheidenheid aan projecten in utiliteit, retail, gezondheidszorg, woningbouw, logies- en leisure-sector.

Voor zowel sanitaire, sprinkler, klimaat-, regeling, elektrotechnische, brandtechnische, transport en data/ict installaties nemen wij graag de verantwoordelijkheid voor ontwerp, controle, uitvoeringsbegeleiding, commissioning.

Naast advisering inzake techniek kan Hiensch Engineering B.V. u verder ontzorgen inzake alle installatie technische aspecten. Of het nu gaat om troubleshooting in bestaande installaties, advisering van nieuw of bestaand, second opinions , het monitoren van installatie onderhoud en energiebeheer, maar ook installatie management, inkoop en realisatie.

Hiensch schuwt dan ook niet om de volledige verantwoordelijkheid op zich te nemen voor zowel het ontwerp, de uitvoering en realisatie, alsmede het technisch beheer en management.

Bronvermelding foto: Mirjam Koot